Hoe dan?

We zeggen het wel eens gekscherend achter onze bureaus nadat we een halve briefing binnenkrijgen. Met als deadline gister... HOE DAN?  
 

En we zien meer. Afwijkende stijlen, verkeerde briefings, zoekgeraakte bestanden en weggeëbde innovativiteit. Dit zorgt voor een onduidelijk merkbeeld, onnodige extra kosten en het niet benutten van het potentieel. Je weet dat het beter en slimmer kan, maar hoe dan?

Kwaliteits- en procesverbetering

We komen plannings-, structuur- en uitvoeringsuitdagingen tegen bij kleinere bedrijven maar ook juist bij de grotere communicatieafdelingen. Dit kan ontstaan doordat er verschillende afdelingen zelfstandig extern communiceren, door verlies van het overzicht tijdens drukte of onderbezetting, of omdat een duidelijke visie ontbreekt bijvoorbeeld.

We zien dat dit beter kan. De kennis die we op dit gebied hebben opgedaan over de afgelopen jaren, hebben we samengebracht in een consultancy oplossing.

We brengen de huidige structuur rondom jullie communicatie in kaart, en signaleert de pijnpunten op gebied van efficiency en kwaliteit. We stellen de ideale situatie vast binnen de reikwijdte van jouw onderneming of afdeling.

Het gat dat is ontstaan tussen huidig- en wensbeeld, gaan we analyseren om vervolgens de verbeter mogelijkheden aan te kunnen reiken. 

Aan de hand van een (hands on) adviesrapport kan de verbetering ingezet worden, met partners naar eigen keuze uiteraard.

Maatwerk

Omdat elke organisatie anders is betreft het hier maatwerk. We bepalen na de intake de scope. 

Bridging the gap

Intake inplannen

Vul je gegevens in:

Bedankt voor je interesse, we nemen zsm contact met je op.