• Esther Rookhuijzen

Geen kind aan

Als volwassenen worden we er vaak al gek van: planningen. Prioriteiten stellen, wat moet wanneer gebeuren en door wie. Een ouder met kinderen ziet in deze periode niet alleen zijn eigen planning overhoop gaan, maar is ook nog eens verantwoordelijk voor de planning van zijn of haar 'mini-me'. Gillend gek zouden we worden. Omdat we meeleven hebben we een template gemaakt in powerpoint om in elk geval de planning van de kids op orde te krijgen.

In deze powerpoint template kan alles aangepast worden (behalve de dagen van de week, we gingen er even vanuit dat hoe gek je het ook maakt, deze voor iedereen wel gelijk blijven vooralsnog). De ingevulde PowerPoint kan je printen (A3 of A4) en ophangen. Je kan ook alle velden leeg laten en op zondag samen de planning invullen, wie weet worden ze nog gestructureerder dan jij...


Jengelende kinderen? Wijs ze gewoon even op hun planning, geen kind aan. Ok, dat geloven we niet echt, maar hopelijk verzacht het iets van de hectiek, of brengt het op z'n minst even een lach op je gezicht. Dan is ons doel al behaald. Happy planning!Tips? Laat het ons vooral weten, we passen het graag aan aan de decision maker (de ouder) en de eindgebruiker (het kind).

290 views0 comments
Graphic design agency

Jaaf Design Amsterdam

Joan Muyskenweg 126

1114 AN Amsterdam

The Netherlands

  • Instagram Jaaf Design
  • Facebook Jaaf Design
  • LinkedIn Esther Rookhuijzen

Kvk 75987783  |  BTW 860469025.B.01

General terms and conditions

© 2018 by Jaaf design.