Jaaf design

Visualiseert complexe data en

inzichten. Maar hoe doen wij dat?

JAAF_rubikscube_326x326.gif

Onze werkwijze

Tijdens de kick-off bepalen we samen de omvang van het project. Wat wil je precies bereiken en wat zijn je verwachtingen naar ons. Op basis van dit gesprek bepalen we tevens aan de hand van budget en complexiteit op welke wijze het online project het beste technisch uitgevoerd kan worden. 

Hoe werkt de Feedback tool?

Invision is een applicatie waarin de schermen die wij maken kunnen worden ingeladen. Vanuit daar maken wij een prototype waar jullie feedback op kunnen leveren. Op deze manier werken we snel en efficient! 

Zodra alle schermen in invision staan, zullen we je uitnodigen om deze te bekijken. 

Asset 6@4x.png

Wanneer je het juiste bestand voor je hebt, kun je hier de feedback bij schrijven. Dit noem je een: 'comment'. Je klikt precies op het punt op het scherm waar je de feedback over wilt geven en dan kun de comment bijschrijven.

Stap 2

Asset 2@4x.png

Je ontvangt een email met een uitnodiging om het bestand te reviewen. Klik op deze link en Invision wordt geopend. Hier kun je alle schermen die je moet reviewen terugvinden.

Stap 1

Asset 1@4x.png

Door middel van Invision kan er feedback gegeven worden op wireframes en designs. Het voordeel van invision is, dat het werkt als een echte website. De schermen worden zo doorgelinkt, dat het lijkt alsof het echt werkt.

Asset 4@4x.png

Als je klaar bent met de comment, sla je deze op. Hierna wordt je naam gevraagd en zo krijgen wij te zien wie de comment heeft achtergelaten.

Stap 3

Asset 5@4x.png

Als je klaar bent met feedback geven, kun je invision afsluiten. 

Stap 4

Wij krijgen een mail binnen en kunnen nu alle comments bekijken. We passen de schermen aan en zetten de aangepaste versie weer op Invision als een nieuwe versie.

Stap 5

cad4691394b81627e172cb2aac71e29f.png